pühapäev, 13. detsember 2015

Etwinningu projekt

3. klass osaleb sel aastal rahvusvahelises eTwinningu projektis eTwinning tree. Projekti käigus leidsime Vastseliinast väärika männipuu. Kirjutasime loovjutu sellest, mida mänd võiks meile rääkida ning kunstiõpetuse tunnis valmisid pildid männipuust. Kõige vahvam jutt tuli Reimol, selle tõlgime inglise keelde ja kirjutame projekti ühisraamatusse, mis liigub postiteenuse abil mööda Euroopat ringi ja peaks meieni jõudma jaanuaris-veebruaris.
9.detsembris viisime läbi rahvusvahelise töötoa Skype kaudu, kus osalesid Austria, Läti, Türgi, Hispaania, Bulgaaria õpilased oma õpetajatega. Aitäh praktikant Rain Traagelile, kes aitas Skype töötuba läbi viia. Töötoas valmisid ajalehest jõulukaunistused ja inglid. Kõik osalejad jäid töötoaga väga rahule!
Projekt kestab terve aasta ja tegevusi jätkub veel järgmistesse kuudesse!
















Jõululaat koolis!















AITÄH KÕIGILE MÜÜJATELE 
JA NENDE TUBLIDELE ABILISTELE!!!!

Dmitri ja Katriini sünnipäevad koolis!




 Sünnipäevad on tähtsad päevad! Sel päeval koguneme tavaliselt kogu klassiga sünnipäevalapse ümber ringi ja laulame talle nii eesti kui inglise keeles sünnipäevalaulu. Loomulikult käib siia juurde ka ülestõstmine ja kommide jagamine!
Seekord jäi meie fotograaf Elenil pildile lausa kahe sünnipäevalapse tähtpäev!

Meil on kaunis koolivorm!



 Meil on klassis paljudel olemas koolivormi särk või vest! Kogusime ennast pildi jaoks kokku! Fotograaf Elen!


Advendiaja ühine algus!





 Advendiaega algas kooliperel ühiselt kooli aulas. kauneid jõululaule laulsid meie klassi tüdrukute ansambel ja advendiajast, andmisrõõmust, headusest rääkis väga huvitavalt Maarja isa Argo Olesk.
Lahkeid Päkapikke ja andmisrõõmu kõigile!