kolmapäev, 29. jaanuar 2014

ÜKS TORE KOOLIPÄEV- KELGUTAMAS JA MATKAMAS

Kolmapäeval, 29. jaanuaril, sõitsime Joosepi poole kelgutama, klassiõhtut pidama. Tegelikult pea põhjus oli hoopis Joosepi sünnipäev. Kelgutada oli ülitore! Mäed olid parajalt kõrged ja ilm oli imeilus. Kuigi kohati oli tunda ka vinget tuult,  ei lasknud sel pisisasjal end heidutada. Joosepi isa organiseeris meile ka veel toreda matka, kus kohtusime hobusekasvataja Joosepiga ja tema imeilusate hobustega. Joosep näitas meile veel kopratammi ja rääkis kobraste elust. Kui matkamisest tagasi jõudsime, siis ootas meid tulikuum tee, mis kulus marjaks ära, sest tuul näpistas põske päris kibedalt. Joosep koos  ema- isaga olid meile nii rikkaliku suupiste laua katnud, et kõhud said kohe päris punni pugitud. Katriin ja Maarja viisid läbi viktoriini. Vaatasime üle ka kõik sünnipäevalapse mänguasjade varud. 
Õues oli nii ilus päikesepaisteline ilm ja tuulepoiste näpistus oli ka juba meelest läinud, nii et mis siis muud, kui riided selga ja kelgutama! Sünnipäevatort ootas meid juba toas. Küünlad süüdatud ja soovidega koos ära puhutud, asusime väga isuäratavat küpsisetorti maitsma. Märkamatult oli kell 3 saanud, ja kodumineku aeg käes!
Täname Joosepi ema ja isa, kes meid võõrustasid. Kõik oli nii vahva! Täname ka emmesid - issisid , kes meid kohale sõidutasid ja meiega koos kelgutamas kaasas olid!